Skip to content
Home » Lirik Lagu Jeinqueen Ft Bagarap – Sa Dengan Ko

Lirik Lagu Jeinqueen Ft Bagarap – Sa Dengan Ko

Lirik lagu Sa Dengan Ko merupakan lagu yang dinyanyikan oleh Jeinqueen Ft Bagarap dan berikut sedikit potongan liriknya:

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa su bilang ke mama dong

Nah itu dalah sedikit lirik lagu Sa Dengan Ko oleh Jeinqueen Ft Bagarap dan untuk lirik lengkapnya kamu bisa lihat di bawah ini.
Bila kamu menyukai lagu ini kamu bisa mencari dan membelinya di berbagai situs platform music digital yang resmi.
Selain itu kamu bisa mendengarkan lagu tersebut secara online langsung di Youtube atau di akhir post ini saya sertakan embeded music videonya dari Youtube jika tersedia.

Lirik lengkap lagu Sa Dengan Ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Reff:
Sa mo bilang jang kam
Datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia
Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

I just wanna tell you biar ko tau lagi
Kalau sa disini sangat sayang
Dan sa cinta tu sekali
Sa pu love sa su kasi lebih dari
Sa pu perhatian ko yang tau tiap hari

Sa tra minta muluk muluk dari ko o
Janji untuk terus slalu ada dekat sa
Sa tra minta banyak banyak dari ko o
Cukup ko setia jaga hati buat sa

Dan bukan kebetulan sa dan ko dipertemukan
Itu rencana tuhan maka tong dipertemukan
Masih nyaman di ko pu pelukan
Bikin nyaman karna ko yang sa butuhkan

Reff:
Sa mo bilang jang kam
Datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

Hey babe, sa nyaman dengan ko
Sa beruntung skali dapat ko
Sa janji jaga ko, sa mau jaga ko pu love
Darling in my voice sa mo bilang sama ko
Ko tuh segalanya sa bersyukur punya ko
Jang ko dengan dong
Yang mo ganggu ko pu konsen
Ini tong pu love
Tiada satu yang mo komplen

Hey hey darling hold my hand
Darling hold my hand
Nih sa minta don’t you go
Sa su telling mama dong
Ade kaka sosa dong
Kalo nanti sa mo masuk minta ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Sa su bilang ke mama dong
Kalo nanti sa dengan ko
Sa su bilang sa sayang ko
Sampai mati sa dengan ko

Reff:
Sa mo bilang jang kam
Datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

Sa mo bilang jang kam
Datang datang ganggu
Karna sa deng dia su bahagia
Sa su bilang sa pu cinta cuma satu
Cuma untuk ko bukan untuk dia

Ko tra usah ragu apalagi bimbang
Karna sa pu hati su setia
Sa su janji slalu trakan hilang
Percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya..

Chord Gitar Sa Dengan Ko

  • Saat ini Chord Lagu Sa Dengan Ko belum tersedia. Akan kami perbaharui jika sudah tersedia.

Beberapa penyanyi mungkin juga pernah menyanyikan atau meng cover lagu dengan judul Sa Dengan Ko diantaranya yang saya ketahui adalah Sa Dengan Ko – Jeinqueen Ft Bagarap

📝 Catatan: Website LansPedia.com hanya menampilkan lirik lagu untuk tujuan informasi serta pembelajaran dan tidak menyediakan link download music dalam bentuk apapun. LansPedia.com juga tidak menjamin keakuratan dalam penulisan lirik di atas jika kamu menemukan kesalahan dalam penulisan lirik lagu Sa Dengan Ko di atas harap hubungi admin blog ini agar segera di perbaiki.

Share this post on social!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *